Sopes del món

Torna a Agenda

Sopes del món

El dissabte 6 de maig duem a terme la 13a edició del Festival de Sopes del món del Prat de LLobregat. Enguany reprenem el festival com ja és tradicional amb el fantàstic concurs de sopes fredes i calentes d'arreu del món, un certamen que abraça la cultura i acosta a la comunitat la gastronomia de la majoria dels països. I aquest any com a primícia encendrem els fogons amb més ganes que mai perquè presentem la Cuina de Barri del Prat.

El Festival de Sopes del Món del Prat és una excel·lent oportunitat per a conèixer i apreciar la diversitat cultural dels diferents països i regions del món. Els aliments són una part fonamental de la cultura d'un lloc, i la seva preparació i consum estan intrínsecament lligats a les seves tradicions, història i estil de vida. 

En organitzar el Festival de Sopes del Món, es poden mostrar les diferències i similituds entre les diferents cultures i crear un espai per al diàleg intercultural. La inclusió d'una perspectiva integradora de cultures en el festival promou la tolerància i el respecte cap a les diferències culturals. Degustar les diferents sopes, els participants poden tenir una experiència sensorial que els permeti entendre i valorar les diferents formes en què es preparen els aliments en diferents parts del món. Aquesta experiència pot generar un major interès i curiositat per altres cultures i la seva gastronomia.