Seminaris tècnics i experimentals per a l'impuls de la formació ciclista

Torna a Agenda

Seminaris tècnics i experimentals per a l'impuls de la formació ciclista

La Descomunal treballem juntament amb Biciclot sccl, Factoría de Ciclistas i Escamot sccl, amb la col·laboració de la Red de Ciudades por la Bicicleta, i amb el finançament del Ministerio de Trabajo i el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya organitzem 4 seminaris de formació ciclista a les principals ciutats catalanes amb l’objectiu de potenciar l’ús d’aquest mitjà de transport en l’àmbit urbà. Per aconseguir ciutats més sostenibles calen moltes més bicis. 

Aquestes propostes formatives estan dirigides a personal tècnic i polític d’administracions públiques de l’àmbit del medi ambient, la sostenibilitat, la mobilitat i l’ensenyament i tenen per objectiu: 

● Conèixer tècnicament el projecte de formació ciclista 1BICI+ 

● Experimentar de forma pràctica les fases del mètode de formació ciclista 1BICI+ 

● Presentar la Guia d’implementació als territoris de la formació ciclista 

● Realitzar una reflexió conjunta amb les persones assistents sobre que s’està fent en cada territori i les claus per a una implementació lògica de la formació ciclista.

Aquests seminaris estan formats per dues parts:

Una primera part de 10 dies de durada que l’alumnat realitza en línia, de forma individual, i amb una metodologia d’autoavaluació. 

Una segona part de trobada presencial de 2 dies per experimentar i dur a la pràctica els coneixements adquirits i reflexionar col·lectivament.

No hi falteu! 

Potenciem l'ús de la bici a les ciutats!!!
#1bici+
#FactoriadeCiclistas