I tu que hi pintes a Sant Cosme?

Torna a Agenda

I tu que hi pintes a Sant Cosme?

”I tu que hi pintes a Sant Cosme” és una iniciativa de caràcter comunitari que mitjançant la pintura de murals amb esprai pretén millorar l’aspecte de les persianes del barri de Sant Cosme.

”I tu que hi pintes a Sant Cosme” és un projecte organitzat per la Secció d’Actuació de Sant Cosme amb la col·laboració de les entitats: La Claqueta Social i la Comunalitat Benviure

Una iniciativa de caràcter comunitari que mitjançant la pintura de murals amb esprai pretén millorar l’aspecte de les persianes del barri de Sant Cosme.

Dirigit a joves d’entre 12 i 18 anys que pintaran i que duran a terme les seves propostes artístiques, on aprendran noves tècniques sobre la pintura mural.

L’objectiu principal és implicar al col·lectiu jove i al mateix temps el teixit de comerços per donar un nou aspecte al barri i millorar la seva aparença. Una acció per conscienciar de la necessitat de tenir cura de la imatge del mateix barri, tot oferint formació als joves inserint-los al món de l’art urbà i de les tècniques dels murals de grafitis.

El projecte es durà a terme en 7 sessions i la culminació d’aquest serà amb la finalització de les obres i amb la una seva festa de cloenda.