Cicle Collserola Elabora

Torna a Agenda

Cicle Collserola Elabora

La Comunalitat Urbana de Sant Cugat, anomenada La Transformadora de Collserola, organitza el cicle Collserola Elabora per donar a conèixer diversos projectes d'elaboració de productes locals, creats amb criteris ètics, socials i sostenibles. 

En els últims anys, la serra de Collserola s'ha convertit en un indret de generació de nous productes i de consolidació d'altres. Però més enllà d'aquest creixement, la característica destacable d'aquesta situació és que molts d'aquests s'han creat a base de valors com la inclusió social, l'ecologisme i l'arrelament al territori

És per això que des de La Transformadora de Collserola organitzem un cicle per donar a conèixer i promoure els valors de 3 d'aquestes iniciatives. 

 

 • Visita a La Florestina. Dissabte 18 de novembre a les 12 h. Sant Cugat del Vallès (C/Quadra de Canals, 5)

   Dedicada a la producció de cervesa artesana, La Florestina ha creat juntament amb La Rural de Collserola una cervesa 100% de Collserola. A la visita, podrem elaborar la primera tongada d'aquestes cerveses, visitar l'obrador on es produeixen i gaudir d'un vermut musical. 

  Inscriu-te

 • Visita a FILGUT Kombutxa. Dijous 23 de novembre a les 18 h. Sant Cugat del Vallès (C/Orient, 32)

  Aquesta iniciativa es caracteritza per produir kombutxa ecològica, fermentada de manera artesanal i amb tirades petites per assegurar la qualitat de la beguda, així com el respecte a l'entorn. 

  Inscriu-te

 • Visita al Taller Jeroni de Moragas. Dimecres 29 de novembre a les 17.30 h. Valldoreix (Av. Villadelprat, 79).

  Jeroni de Moragas és una cooperativa especialitzada en inclusió social i laboral de persones amb diversitat funcional intel·lectual, malaltia mental i transtorn de l'espectre autista. A la visita coneixerem el seu obrador on fabriquen galetes i tindrem l'oportunitat de gaudir d'una taula de diàleg amb la cooperativa Tres Cadires.

  Inscriu-te

 

Més enllà d'aquestes tres visites, també presentarem el Catàleg de productes de Collserola, un projecte impulsat per La Transformadora que vol apropar els diversos projectes productius de la serra a negocis de restauració i comerços, així com ciutadania, per tal de promoure els productes ecològics i locals. La presentació tindrà lloc dissabte 25 de novembre a la Plaça Octavià (Sant Cugat).