Ràdio Rambles: La Traginera

Torna a Recursos

Ràdio Rambles: La Traginera

Bones pràctiques i referències amb relació als béns comuns urbans que poden ser serveis, recursos o espais per saber l’ús i gestió que li podem donar. Promouen l’empoderament de la comunitat.

Capítols:

La Traginera 01 Com fer comunitat amb la Comunalitat?

La Traginera 02 Els béns comuns a l'espai comú

La Traginera 03 Com actuar davant dels reptes ambientals, socials i econòmics; des de les comunitats i amb experiències des de l'habitatge

La Traginera 04 Les bones pràctiques en l'alimentació a Ciutat Vella.

Traginera 05 Taula rodona dels grups d'habitatge de Ciutat Vella

Traginera 06 Xarxes laborals: Millorant l'ocupació al terrritori

 

Un pòdcast dins de Ràdio Rambles

Ràdio Rambles és un espai radiofònic que té l'objectiu de donar veu als veïns i veïnes, entitats, institucions, esdeveniments i comunitats de Les Rambles, amb la mirada posada en recuperar aquest emblemàtic passeig per a la ciutadania de Barcelona. Ràdio Rambles és, a més, un node físic de la Xarxa de Ràdios Comunitàries, un projecte del programa Cultura Viva de l'Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la comunitat guifi.net i eXO.cat de Barcelona, emetent des d'un estudi de ràdio creat a un quiosc de flors de l'emblemàtic passeig. Ràdio Rambles dona veu a programes propis de la Línia Cultural del projecte de Transformació de la Rambla, però també a programes d'entitats, col·lectius i Institucions que es presentin a la convocatòria pública.