Webinar | Sobirania alimentària amb mercats d'aliments i xarxes. Estudis des d'Argentina, Regne Unit i Madrid.
Coneix mercats, organitzacions i xarxes a Madrid, Argentina i Regne Unit que treballen per sistemes alimentàris més justos i sostenibles.
Amb la participació de les següents experiències:
- Mercado de San Fernando en Madrid: competència entre models hegemònics i alternatius en context neoliberal. Hector Grad, del Departamento d’Antropología Social y Pensamiento Español de la Universidad Autónoma de Madrid.
- Agroecologia, consumidors y productors. Organitzacions i xarxes de construcció d’alternatives a Madrid i Buenos Aires. Maria Florencia Marcos i Carlos Cowan de Centro de Estudios Urbanos y Regionales – CEUR-CONICET.
- Mercats cooperatius a l’Argentina. Amb Sebastian Grenoville, Facultad de Agronomía de la Universidad de Buenos Aires.
- Mercats d’abastiment en el Regne Unit, espai comunitari o susceptible a la gentrificació. Amb Sara González, de Geografia Critica Humana a l’Universitat de Leeds (Regne Unit).Organitzat per l’Eix de sobirania alimentària de la Xarxa de Comunalitats urbanes.
Webinar organitzat per l'Eix de sobirania alimentària de la Xarxa de Comunalitats urbanes i Contested Territories.